PG BISTROVIĆ d.o.o. uspješno provodi projekt sufinanciran EU sredstvima iz programa – E impuls. 

 

PG BISTROVIĆ d.o.o. iz Cestice uspješno provodi projekt pod nazivom „Projekt ulaganja u proširenje kapaciteta proizvodnje sira“ 

 

Provedba projekta započela je u rujnu 2017. godine, a planirani završetak predviđen je za lipanj 2018. godine. Provedbom projekta opremiti će se prostor zrione sira policama te potrebnom opremom.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 376.413,59 HRK, od čega 185.536,24 HRK financira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. 

Projektom će se proširiti proizvodni asortiman poduzeća na proizvodnju tvrdih zrelih sireva. Poduzeće PG Bistrović d.o.o. osnovano je 2010 g. i bavi se proizvodnjom i prodajom mliječnih proizvoda u vlastitoj mljekari (mljekara Marina). Poduzeće prerađuje mlijeko proizvedeno na vlastitoj farmi.  Do sada poduzeće je osim svježeg mlijeka prodavalo svježi sir, polutvrde sireve, maslac, kiselo vrhnje, jogurt i sirutku, a ovim će projektom u svoj asortiman uvesti i tvrde zrele sireve. 

Trenutno u ponudi dimljeni sir i sir s paprikom proizvedeni novom tehnologijom, a uskoro, najesen biti će u ponudi novi sirevi sa novim začinima.

Ostvarenjem ciljeva projekta poduzeće će povećati učinkovitost poslovanja što će doprinijeti jačanju konkurentnosti, povećanju prihoda, rastu dobiti i novim zapošljavanjima.

Pripremu projektne prijave i provedbu projekta sukladno pravilima poziva E-impulsa PG Bistrović d.o.o. provodi u suradnji s poduzećem Lot d.o.o. za poslovno savjetovanje iz Čakovca. 

Korisne informacije vezane uz Javni poziv možete potražiti na www.strukturnifondovi.hrhttps://www.mingo.hr

 

Kontakt osoba za informacije vezane uz projekt je direktor  Stjepan Bistrović koji je ujedno i voditelj projekta 098 866 870.

Web by eSENTIO